Nieuw: de Young Talent Award

14 maart 2019, 05:55
Ben je  jonger dan dertig jaar en een cultureel marketingtalent, ding dan mee naar de Young Talent Award!
Ben je  jonger dan dertig jaar en een cultureel marketingtalent, ding dan mee naar de Young Talent Award!
Ben jij jonger dan dertig jaar en een cultureel marketingtalent, dan kun je dit jaar voor het eerst meedingen naar een award tijdens de Cultuurmarketing Awards. Aanmelden is gratis en kan nog de hele maand maart.
 
Op 27 juni vindt de uitreiking van de Cultuurmarketing Awards plaats, dé prijzen voor de beste marketingcases in de kunst- en cultuursector. Er worden vier awards uitgereikt:
• Campagne Award
• Merk & Loyaliteit Award
• Publieksprijs
• Young Talent Award 
 
Jonge marketingprofessionals
Nieuw is de Young Talent Award, een persoonsgebonden award voor marketingprofessionals van 30 jaar of jonger. De vakjury is op zoek naar jonge professionals met visie op het vak die deze door een eigenzinnige en vernieuwende aanpak omgezet hebben naar resultaat. De jury nodigt jonge talenten van harte uit zich aan te melden en hun werk (aan de hand van een project van de afgelopen drie jaar) te presenteren aan de sector. 
 
Voor de winnaar
De winnaar krijgt een vrij te besteden persoonlijk ontwikkelbudget van 750 euro, een workshop online marketing bij Afdeling Online (t.w.v. 720 euro), 5 uur coaching bij leisure & events experts naar keuze van Breda University of Applied Sciences (t.w.v. 700 euro) en 1 jaar lidmaatschap bij Cultuurmarketing.
 
Meedoen? Klik dan hier.
 
gerelateerde items