Toon alles (2)
Edwin Venema

10.000 jongeren naar Young Impact Celebration in Ziggo Dome

2 juni 2017, 14:13
Tienduizend razend enthousiaste jongeren kwamen op 30 mei bijeen in de Ziggo Dome voor de eerste manifestatie Young Impact Celebration. Ze zijn onderdeel van Young Impact, een beweging van jongeren die hun talent inzetten voor een betere wereld. Rapper Ronnie Flex, Streetlab, YouTube-sterren Teske de Scheper, Rutger Vink, model Loiza Lamers, voetballer Nathan Rutjes en presentatrice Dolores Leeuwin werkten mee aan het evenement.
 
De tienduizend jongeren zijn onderdeel van Young Impact, een beweging van jongeren die hun talent inzetten voor een betere wereld. Ook prinses Laurentien was aanwezig: ‘Iedereen wint als we de stem van jongeren serieus nemen’.

Dj Sam Feldt verzorgde de afsluiting van het evenement: ‘Ik weet dat je met kleine stappen heel ver kunt komen. Ik zie veel inspirerende acties voorbij komen; wij jongeren kunnen echt het verschil maken.’

Young Impact is geïnspireerd op WEday in Amerika, Canada en Engeland, waar ruim 2 miljoen jongeren worden bereikt. In Nederland doen dit jaar voor het eerst 10.000 jongeren mee aan een speciaal jongerenprogramma. In dit programma gaan tientallen jongerentrainers langs op scholen door heel Nederland de jeugd te activeren voor iets dat zij belangrijk vinden.

Maatschappelijke Alliantie is partner van Young Impact en ziet ruimte om deze beweging de aankomende jaren te vergroten en versterken.

►Meer informatie over Young Impact: klik hier
 
gerelateerde items