Toon alles (2)

Workshop Crowdfunding door Fonds1818

27 augustus 2014, 04:00
Workshop Crowdfunding door Fonds1818
Workshop Crowdfunding door Fonds1818
Op 6 november wordt in het Nutshuis van 13.00 tot 17.00 uur een workshop gehouden door Fonds1818. De workshop crowdfunding is bestemd voor vrijwilligers en bestuursleden van stichtingen en verenigingen die in potentie met succes een aanvraag bij Fonds 1818 kunnen indienen. Fonds 1818 doneert alleen aan projecten die ten goede komen aan de bewoners in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en de Bollenstreek. Per organisatie wordt slechts één deelnemer toegelaten.

Tijdens deze workshop ontdekt u niet alleen wat crowdfunding is, maar ook of en hoe deze manier van fondsenwerven effectief van toepassing is op uw project. In het eerste deel krijgt u een uitgebreide introductie over het fenomeen crowdfunding. Aan de hand van aansprekende voorbeelden van succesvolle en minder succesvolle crowdfundingacties leert u alles over de kansen en valkuilen van deze methode. Vervolgens gaat u concreet aan de slag met het vormgeven van crowdfunding campagnes. Dit gebeurt met behulp van de Crowdfunding Canvas, een door Douw&Koren ontwikkeld stappenplan.

Aanmelden kan alleen via de website. Na beoordeling van uw aanmelding ontvangt u binnen twee weken een bevestiging per mail.

Klik hier om u aan te melden.
gerelateerde items