Toon alles (2)

Woord en Daad benoemt Rina Molenaar als lid Raad van Bestuur

2 november 2015, 00:00
Rina Molenaar start op 1 januari als bestuurslid bij Woord en Daad
Rina Molenaar start op 1 januari als bestuurslid bij Woord en Daad
Rina Molenaar werkt 13 jaar bij Woord en Daad, de laatste periode als Manager Communicatie en Fondsen. Molenaar treedt aan als tweede lid van de Raad van Bestuur, naast de huidige directeur-bestuurder Jan Lock.
 
Vernieuwingsslag
Het aanstellen van een tweede lid van de Raad van Bestuur past in een vernieuwingsslag van de organisatie per 1 januari 2016. Projectmatig werken wordt daarin belangrijk. In de nieuwe structuur verdwijnt de laag van managers. Molenaar wordt als lid van de Raad van Bestuur specifiek bestuurlijk verantwoordelijk voor de gebieden communicatie en fondsen.
 
Andere rol
Rina Molenaar: ‘Met veel passie werk ik bij Woord en Daad en ik vind het mooi dat ik nu vanuit een andere rol bij mag gaan dragen aan de doelstelling van de organisatie: vanuit christelijk perspectief armoede bestrijden in Afrika, Azië en Zuid- en Midden-Amerika. Woord en Daad heeft een trouwe achterban en een prachtig wereldwijd partnernetwerk die elkaar vinden rondom de Bijbel. Juist voor de komende jaren zie ik het als uitdaging om te midden van alle politieke en economische ontwikkelingen in de wereld mensen met elkaar in verbinding te brengen en te zoeken naar nieuwe mogelijkheden in samenwerking.’
 
gerelateerde items