Toon alles (1)

Winnaars OERRRste foto 2017 bekend

13 september 2017, 12:00
De OERRRste foto van 2017
De OERRRste foto van 2017
De jury van Speelnatuur Tiengemeten heeft de OERRRste foto van 2017 gekozen. Het afgelopen seizoen konden kinderen zo OERRR mogelijk poseren bij het nieuwe Vogelhuis XXL in Speelnatuur. Dit vogelhuis is aan het begin van het seizoen speciaal gemaakt en neergezet in verband met het vijfjarig jubileum van Speelnatuur. De OERRRste foto kwam van Milan en Pip Luykx. Zij mogen nu een mooie naam verzinnen voor het Vogelhuis XXL én nog een keer terugkomen naar Tiengemeten voor een kinderfeestje.
 
De juryvoorzitter
Peter Impens, bedenker en jurylid van de fotowedstrijd van Natuurmonumenten is en blijft trots als hij voor het derde jaar al die prachtige inzendingen ziet. Peter: ‘Het is altijd weer lastig kiezen, want van iedere foto spat het speelplezier af. Deze foto sprong er toch uit omdat hij stoere speelsheid uitstraalt. En, ook belangrijk, ze zijn met zijn tweeën; samen zijn is belangrijk om echt goed te kunnen te spelen. Dat zien we iedere dag weer in Speelnatuur!’
 
De winnaars
De familie Luykx kwam op 16 augustus vanuit Dinteloord naar Tiengemeten voor een dagje Speelnatuur en schreven bij hun inzending: ‘We hebben een superdag gehad op Tiengemeten, met een groot compliment aan alle vriendelijke vrijwilligers... echt TOP!’. Dat lezen we natuurlijk graag! 
 
Extra winnaars
De jury vond veel andere inzendingen ook mooi. Daarom is ter plekke besloten om nog twee inzendingen te laten winnen! We noemen dit gewoon een ‘gedeelde tweede plaats’! De twee andere winnaars zijn Samantha Kloet en de familie Boeije. Zij krijgen gratis pontkaartjes en toegangskaartjes voor Speelnatuur voor het hele gezin.


 
gerelateerde items