Toon alles (1)

Windesheim presenteert FG&S tijdens Open Avond

4 januari 2018, 13:00
Hogeschool Windesheim houdt op woensdag 10 januari een Open Avond voor belangstellenden.
Hogeschool Windesheim houdt op woensdag 10 januari een Open Avond voor belangstellenden.
Hogeschool Windesheim houdt op woensdag 10 januari een Open Avond voor belangstellenden. Een breed scala aan cursussen en (deeltijd-)opleidingen presenteert zich die avond aan het publiek en ook worden de certificaten uitgereikt aan cursisten die recent succesvol hebben deelgenomen aan het programma Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S).
 
Het cursusprogramma FG&S wordt ook in 2018 aangeboden. Cursisten kunnen van september tot en met november de zes modulen FG&S volgen. ‘Het Windesheim FG&S-programma staat als een huis’, zegt projectleider FG&S Bert Sleijster enthousiast. ‘Met name dankzij de grote inbreng in het programma van vele kopstukken uit de filantropische sector. Ook het werken met relatief niet al te grote groepen - waardoor interactie tussen cursist en docent gewaarborgd is - draagt bij aan een maximaal leerrendement voor de cursist en de deelnemende organisaties.’
 
Bezoekers aan de Open Avond van hogeschool Windesheim zijn welkom op woensdag 10 januari vanaf 19.00 uur. Wilt u meer info over de Open Avond en weten hoe u zich kunt aanmelden? Klik dan hier.
 
gerelateerde items