Toon alles (4)

Wim Schaak van Rabobank naar Kansfonds

16 juli 2018, 06:00
Wim Schaak
Wim Schaak
Een bijzonder overstap: private banker Wim Schaak heeft de Rabobank verlaten om bij Kansfonds aan de slag te gaan als relatiemanager major donors. Schaak (47) is aangenomen om de fondsenwerving van Kansfonds verder uit te breiden en te professionaliseren.
 
Schaak: ‘Hiervoor was ik private banker bij de Rabobank. Wellicht een carrière switch die je niet snel verwacht, maar als banker geef je integrale financiële adviezen aan vermogenden. De gemeenschappelijke deler bij mijn klantgroep lag in het feit dat ze geld ‘teveel’ hadden. Daar kun je natuurlijk heel veel leuke, maar ook nuttige en goede dingen mee doen. Ik bood als onderdeel van planning dan ook aan om een persoonlijk geefplan te maken. Om advies te geven bij keuzes voor goede doelen en om een specifieke wensen van klanten in te vullen, kon ik gebruik maken van de charity desk van de bank en via hen ben ik in contact gekomen met de mensen van Kansfonds.’
 
‘Gedreven organisatie’
Bij Kansfonds zit Schaak dus aan de andere kant van de tafel en de kennis die hij meeneemt is voor het fonds zeer waardevol. En ook de nieuwe relatiemanager voelt zich op zijn plek. ‘Ik heb hen leren kennen als een zeer gedreven organisatie met een aansprekende missie: Kansfonds gelooft in een samenleving waarin er plek is voor iedereen, juist ook voor kwetsbare mensen.  Medewerkers zijn betrokken en zetten zich ten volle in om het verschil voor deze groepen te maken. Ik ben er trots op voor en met hen te mogen werken’, aldus Schaak.
 
►Heb je onlangs ook een nieuwe functie gekregen, mail dan je informatie met foto naar info@dedikkeblauwe.nl.
gerelateerde items