Wijffels neemt FIN-brochure duurzaamheid in ontvangst

24 maart 2010
Nieuws | | Governance & Finance

AMSTELVEEN (25 maart) - Vandaag neemt Herman Wijffels tijdens een bijeenkomst over duurzaamheidsbeleid in Driebergen het eerste exemplaar van de FIN-brochure ‘Met het oog opduurzaam beleid voor uw vermogensfonds' in ontvangst. Met de brochure wil de FIN een nieuwe bijdrage leveren om de mogelijkheden van duurzaam beleid voor besturen van vermogensfondsen zichtbaar én uitvoerbaar te maken. Wijffels is op dit moment hoogleraar 'duurzaamheid en maatschappelijke verandering' aan de Universiteit Utrecht.

De FIN-brochure is een uitnodiging aan de leden van de koepel om in de besturen een discussie te starten over de vraag ‘Zit duurzaamheid niet in de genen van een vermogensfonds?' Vorig jaar vond in FIN-verband de eerste bijeenkomst plaats over duurzaamheid binnen het beleid van vermogensfondsen.  

Nieuwe website

De koepel voor vermogensfondsen beschikt sinds kortook over een nieuwe website De vernieuwing van de website was, naast het actualiseren van de FIN-huisstijl, een van de (sub)doelstellingen van het beleidsplan 2009 - 2011. 

In de komende maanden zal de nieuwe FIN-website worden voorzien van een interactief deel voor de leden, waardoor het mogelijk is via een lidmaatschapscode toegang te krijgen tot alleen voor leden beschikbare informatie en ervaringsuitwisseling.