Wie is de machtigste?

19 april 2007, 08:59


Herman Wijffels en Boudewijn Poelmann haalden er uitgebreid de landelijke pers mee: met hun uitverkiezing als "invloedrijkste speler in de Nederlandse filantropie". Dit jaar vindt deze verkiezing, de FM50, voor de derde keer plaats. Vanaf vandaag kunt u uw voordrachten doen op onze website: klik hier. De lijst en de winnaar zullen bekend worden gemaakt tijdens een feestelijk en exclusief diner aan de vooravond van het Civil Society Congres in Utrecht op 19 juni. Tot 1 juni kunnen lezers van FM een voordracht doen en stemmen op de man of vrouw van hun voorkeur.

 


ZO WERKT DE FM50

De abonnees en lezers van FM kiezen hun sterkste spelers door invulling van een online-formulier (weging 75%) onder de stemknop op: www.fm-platform.nl. U kunt slechts 1x uw stem uitbrengen. De 16 van FM doet haar eigen voordracht (weging 25%).

 


Wie komen in aanmerking?

Personen die hun invloed laten gelden in de Nederlandse filantropische sector. De invloed kan van politieke, financiële, bestuurlijke, wetenschappelijke of publicitaire aard zijn. Niet in aanmerking komen 16leden en medewerkers van FM.

 


Wie controleert?

De procedure en de lijsten worden gecontroleerd door een onafhankelijke juryvoorzitter: mr. M.L.F.J. Schyns, advocaat en oud-deken van Utrecht.

 


Opnieuw: life time award

Evenals vorig jaar is er de aanvullende verkiezing van de man of vrouw die op basis van een lange carrière in de filantropie volgens u de "oeuvre-prijs" verdienen. Deze prijs ging vorig jaar naar Majoor Boshardt.

 


Deadline

De inschrijving sluit op 1 juni 2007.

 


Bekendmaking

De uitslag van de FM50-verkiezing wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijk diner aan de vooravond van het Civil Society Congres op 19 juni in Utrecht. Nadere aankondigingen hierover volgen nog in FM. De uitslag wordt tevens gepubliceerd in de tweede gedrukte uitgave van FM, die verschijnt op 19 juni 2007.

 


Klik hier om uw stem uit te brengen! 

 


 

gerelateerde items