Toon alles (1)

Wetenschapsdag 2017: aanmelding geopend!

12 september 2017, 08:00
Wetenschapsdag 2017: aanmelding geopend!
Wetenschapsdag 2017: aanmelding geopend!
Het programma voor de Wetenschapsdag 2017 is bekend en vanaf vandaag kunt u zich inschrijven. Laat u bijpraten over de laatste stand van zaken in het nieronderzoek, verwerf meer inzicht in hoe wetenschap werkt en discussieer mee over maatschappelijke vraagstukken.
 
De Wetenschapsdag wordt dit jaar georganiseerd door de Nederlandse Federatie voor Nefrologie, NierNieuws, Nierpatiënten Vereniging Nederland en de Nierstichting. De dag bestaat uit vier rondes met steeds vijf parallelsessies, gevuld met voordrachten door vooraanstaande onderzoekers en aanstormend talent. Dit jaar besteden we extra aandacht aan de thema’s Inzicht in Wetenschap, Transplantatie, Nierschade & Leefstijl, Technologie & Innovatie en Dialyse & Bloedvaten. Inschrijven kan voor een thema, maar ook à la carte.

Voor wie?
De Wetenschapsdag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de stand van het nefrologisch onderzoek, zowel patiënten als professionals in zorg en onderzoek. Voor huisartsen (nieuw!), maatschappelijk werkenden, diëtisten (nieuw!), verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten is accreditatie aangevraagd.

Programma en aanmelden
Lees hier het hele programma.  
 
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar wij vragen u wel zich vooraf aan te melden. Hier vindt u een toelichting op het programma en het inschrijfformulier.

Datum en tijd: Vrijdag 13 oktober 2017, 10:00 - 17:15 uur
Locatie: Postillion Hotel, Kosterijland 8 in Bunnik
 
gerelateerde items