Toon alles (2)

WereldOuders realiseert toekomstdromen van kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika

1 juni 2020, 00:00
WereldOuders realiseert toekomstdromen van kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika
WereldOuders realiseert toekomstdromen van kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika
SAMEN GEVEN WE KINDEREN EEN TOEKOMST

Miljoenen kinderen, waarvan vele in Latijns-Amerika, moeten het stellen zonder ouderlijke zorg en een liefdevol gezin. Zij hebben geen liefdevolle thuisbasis, lijden honger, gaan niet naar school en werken om te overleven. Ze komen vaak al jong in aanraking met criminaliteit en geweld of slaan noodgedwongen op de vlucht op zoek naar veiligheid. Hierdoor verliezen deze kinderen dagelijks hun kansen op een mooie toekomst.

WereldOuders geeft die kansen weer aan vele kinderen terug. Dit doet zij door kwetsbare en thuisloze kinderen een stabiele thuisbasis te geven, zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen de kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.

WereldOuders is onderdeel van de in 1954 opgerichte internationale organisatie Nuestros Pequeños Hermanos (NPH) en is actief in Bolivia, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Guatemala, Haïti, Honduras, Mexico, Nicaragua en Peru

Heeft u interesse in het werk van WereldOuders en wilt u meer weten over de mogelijkheden om de ambities van WereldOuders te ondersteunen? Kijk dan op www.wereldouders.nl of neem contact op met Pauline Lemberger via pauline@wereldouders.nl.
 
ALGEMENE INFORMATIE
Stichting WereldOuders
Oude Enghweg 2
1217 JC Hilversum
www.wereldouders.nl
www.inactievoorwereldouders.nl
info@wereldouders.nl
035-6264578
Directeur: Pauline Lemberger
Voorzitter bestuur: Taco Ketelaar 
Keurmerken: CBF 
ANBI: Ja
IBAN: NL60INGB0000001171

 
gerelateerde items