Toon alles (2)

Wees erbij: op 3 oktober opent DDB het nieuwe filantropische jaar

19 september 2017, 08:00
Op 3 oktober wordt de jaargids DDB4 feestelijk gelanceerd door Charles Groenhuijsen tijdens een levendig vernissageprogramma in Sociëteit De Witte in Den Haag.
Op 3 oktober wordt de jaargids DDB4 feestelijk gelanceerd door Charles Groenhuijsen tijdens een levendig vernissageprogramma in Sociëteit De Witte in Den Haag.
De jaarlijkse live-lancering van de nieuwe De Dikke Blauwe, moeder aller jaargidsen, fungeert intussen als de opening van het nieuwe (gebroken) filantropische jaar. Op 3 oktober wordt de gedrukte jaargids DDB4 (600 pagina’s) feestelijk gelanceerd door Charles Groenhuijsen tijdens een levendig vernissageprogramma in Sociëteit De Witte in Den Haag. De aanmeldingen stromen binnen: wees er snel bij, want vol is vol!
 
Hij doet dat in aanwezigheid en met medewerking van een groot aantal mensen, onder wie de verrassende nieuwe winnaar, dat dit jaar een plaatsje heeft bemachtigd in De Dikke Blauwe 100: de jaarlijkse ranglijst met de honderd ‘invloedrijkste personen’ in de wereld van doneren & sociaal investeren.
 
Wilt u dit filantropiefeest dat de diversiteit en kracht van ‘Het Land van Goed Doen’ viert, samen met een groot aantal bijzondere mensen uit de DDB100? En wilt u ook direct de kakelverse en opnieuw onbeschoft dikke jaargids gelijk mee naar huis nemen? Dat kan als u een bijdrage in de kosten levert van 169 euro (entree, borrel en boek). Stuur een mail aan: aniek.reuling@lenthe.nl.
Wees er snel bij: vol is vol!
 
P.S. Bent u al gratis abonnee van DDB’s wekelijkse online opiniemagazine DDB Journaal en/of het dagelijks verschijnende DDB Daily, met het laatste nieuws over doneren & sociaal investeren? Nee? Klik dan hier.
 
gerelateerde items