Webstation NCRV en NCDO ontwikkelingsprojecten

20 september 2007
Nieuws | | Ontwikkelings samenwerking


AMSTELVEEN (20 september) - Binnenkort gaat een nieuw webstation van start: Mambapoint.tv. Op dit station gaan filmpjes over kleine en grote ontwikkelingsprojecten getoond worden. Mambapoint.tv is een initiatief van NCRV en NCDO.

 


De bedoeling is dat via de filmpjes goede doelen hun achterban kunnen informeren en kennis kunnen uitwisselen. Iedereen die in het buitenland aan projecten werkt mag materiaal aanleveren. De filmpjes mogen kort zijn, maar ook een documentaire van een half uur komt in aanmerking voor plaatsing op de site.

 


Enige voorwaarde is dat een eerste filmpje wordt aangeleverd van dertig seconden, waarin het project of goede doel wordt voorgesteld. In dat filmpje mag ook het gironummer genoemd worden.

 


Evelien Bosch wordt de presentatrice van Mambapoint.tv. Zij is bekend van presentatiewerk voor BNN, MTV Nederland en Coolpolitics. Zij is enthousiast over het nieuwe station, dat dit najaar de lucht ingaat. "Op Mambapoint worden al die mooie projecten in het buitenland eindelijk zichtbaar."