Webinar: Maak je campagne effectiever met neuromarketing

3 april 2018, 06:00
Webinar: Maak je campagne effectiever met neuromarketing
Webinar: Maak je campagne effectiever met neuromarketing
Letty de Nijs (managing director bij OMG) heeft een passie voor Persuasive- en Neuromarketing. Ze weet al meer dan twaalf jaar succesvolle performance based en e-mailmarketingcampagnes op te zetten. Op 19 april vertelt ze in dit webinar  over het waarom en hoe van toepassen van neuro in je campagnes en geeft je tips en toegang tot een tool waardoor je zelf al meteen na het webinar met neuromarketing aan de slag kan.
 
Stel je eens voor: je wilt een nieuwe campagne ontwikkelen. Je hebt ervaring met eerdere campagnes, je bent creatief en je hebt een sterk onderbuikgevoel over wat de campagne moet worden. Wat zou het dan fijn zijn als je nog een extra variabele toevoegt waarmee je jouw gebaande patronen kan doorbreken en nieuwe inzichten krijgt. Dat kan met kennis uit neurowetenschappelijke onderzoeken.
 
Na deze sessie heb je kennis over de kracht van het onbewuste, heb je ideeën opgedaan uit echte cases en kan je direct aan de slag aan de hand van praktische tips die gegeven zijn in de sessie.
 
Moderator: Wieb van de Donk (WWAV)
19 april van 10.00 tot 11.00 uur
 
Klik hier om je in te schrijven.
 
gerelateerde items