Webinar Het managen van vrijwilligers is een mooi vak!

28 september 2018, 06:30
Willem-Jan de Gast
Willem-Jan de Gast
Willem-Jan de Gast, senior adviseur bij kennisinstituut Movisie, gaat tijdens dit webinar van Nederland Filantropieland in op de vraag hoe je het managen van vrijwilligers strategisch kunt benaderen. Aan het eind van het webinar heb je handvatten om in je eigen organisatie beter met vrijwilligers te werken. Het webinar vindt plaats op 4 oktober van 10.00 tot 11.00 uur en deelname is gratis.
 
Zonder vrijwilligers zouden goede doelen niet bestaan, dat weten we allemaal. Toch is er vaak weinig tijd en aandacht voor het vinden en binden van al die onbetaalde inzet. Onhandig, want zo blijf je bezig met werven, repareren en bijsturen. En dan komen er ook nog eens verschillende typen vrijwilligers bij, met soms tegengestelde motivaties. Het is wel duidelijk: in deze tijd doe je het managen van vrijwilligers er niet even bij. Het is een strategisch vraagstuk voor je organisatie, het coördineren van vrijwilligers is een vak. Willem-Jan de Gast leert je er alles over tijdens dit webinar. Ook geeft hij tips en advies hoe je vrijwilligers dagelijks aanstuurt, begeleidt en ondersteunt. Dat doet hij met handige hulpmiddelen en aansprekende voorbeelden.
 
Over de spreker
Willem-Jan de Gast is senior adviseur bij kennisinstituut Movisie en auteur van het Basisboek Vrijwilligersmanagement. Hij is een enthousiasmerende, inspirerende en resultaatgerichte veranderkundig adviseur, trainer en ontwikkelaar. De Gast is expert op het terrein van vrijwilligersmanagement en democratische vernieuwing. Zijn drive is om mensen en organisaties met een missie in beweging te krijgen en houden zodat zij maatschappelijk het verschil kunnen maken.
 
Webinar:‘Het managen van vrijwilligers is een mooi vak!’ 
Datum: 4 oktober 2018
Tijd: 10.00 -11.00 uur
Sprekers: Willem-Jan de Gast (Movisie) 
 
Klik hier om je aan te melden.
 
gerelateerde items