Toon alles (1)

Webinar: Wat u moet weten over uw aanvraag bij de Goede Doelen Loterijen

13 mei 2019, 05:00
Marieke Rodenhuis licht op een webinar de procedure van de loterijen toe
Marieke Rodenhuis licht op een webinar de procedure van de loterijen toe
Marieke Rodenhuis, relatiebeheerder voor de Postcode Loterij op de afdeling Goede Doelen, licht op een webinar op 16 mei de aanvraagcriteria en -procedure van de loterijen toe, bericht Nederland Filantropieland.

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) steunen jaarlijks meer dan 200 goededoelenorganisaties en culturele instellingen. Dankzij de deelnemers aan de loterijen ontvingen deze organisaties alleen al in 2019 in totaal meer dan € 500 miljoen.

Nieuwe organisaties

Het grootste gedeelte van de steun gaat naar de vaste partners van de loterijen, maar jaarlijks is er ook de mogelijkheid voor nieuwe organisaties om een aanvraag te doen om vaste partner te worden of een eenmalige schenking te ontvangen. Bij welke loterij moet u zijn en welke criteria gelden om in aanmerking te komen voor steun? En als uw organisatie aan de criteria voldoet: wat is dan de procedure en wat wordt er verwacht van een aanvraag?

Doe mee en stel uw vragen aan Marieke voor een grondige voorbereiding. Wie weet leidt het tot een succesvolle aanvraag voor uw organisatie!

(Bron: Nederland Filantropieland)

Meld u hier gratis aan
 
gerelateerde items