Webinar Gamification als succesformule 

7 december 2018, 14:00
Webinar Gamification als succesformule 
Webinar Gamification als succesformule 
Lange wachtrijen, medewerkers die je van het kastje naar de muur sturen, toch een ander nummer bellen en inhoudelijke ondeskundigheid: het is de verschrikking van elke klant. Ook supporters van goede doelen verwachten steeds meer en meer klantgerichtheid van de organisaties die zij steunen. Greenpeace heeft hierin de afgelopen jaren flink geïnvesteerd, onder andere door het inzetten van Gamification. Hierover leer je alles in dit webinar.
 
Gamification is het toepassen van gamedenken en gametechnieken in niet-game omgevingen. Bij gamification gebruik je spelelementen om gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Met gamification stimuleer je gedrag door in te spelen op de intrinsieke motivatie,
 
Wil jij weten hoe je jouw supporter zo goed mogelijk bedient en hoe jij gamification zou kunnen inzetten om betere performance te realiseren? Meld je dan aan voor dit webinar. Elza Kanters (teammanager Supporter Care Team) van Greenpeace Nederland en Michiel Faasse (recruitmentmanager, marketeer en trainer) van Work-on spijkeren je kennis bij.
 
Webinar: Supporter Care: Gamification als succesformule
Datum: 13 december 2018
Tijd: 10.00 -11.00 uur
Sprekers: Elza Kanters en Michiel Faasse
 
Klik hier om je aan te melden.
 
gerelateerde items