Toon alles (2)

Webinar De crowdfundingcampagne

27 februari 2018, 08:00
In dit webinar zet je samen met Kristel Casander van voordekunst de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne.
In dit webinar zet je samen met Kristel Casander van voordekunst de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne.
Op 8 maart vindt van 10.00 tot 11.00 uur het derde webinar plaats van het experprogramma Crowdfunding van Nederland Filantropieland. In dit webinar zet je samen met Kristel Casander van voordekunst de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne.
 
Tijdens dit webinar wordt het crowdfundingcanvas van voordekunst doorlopen. Dit canvas vormt de blauwdruk van jouw crowdfundingcampagne. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Waarom kies je voor crowdfunding?
  • Waar moet een crowdfundingcampagne aan voldoen?
  • Welke kosten komen er bij crowdfunding kijken?
  • Wat wordt het uiteindelijke doelbedrag?
 
Daarnaast vertellen we je kort hoe jij je doelgroep in kaart brengt en hoe je ze kunt bereiken. Deze onderwerpen worden besproken aan de hand van best practices en een hoop tips en tricks. Na dit webinar ben je klaar voor de volgende stap: het bepalen van jouw publiek!
 
Moderator is Marc Schoutens van Kentaa. Kristel Casander is relatiemanager Individuele Makers en Particuliere donateurs bij Voordekunst.
 
Klik hier om je aan te melden.
 
gerelateerde items