Toon alles (2)

Webinar crowdfunding in de fondsenwervingsmix

5 februari 2018, 10:00
Webinar crowdfunding in de fondsenwervingsmix
Webinar crowdfunding in de fondsenwervingsmix
Aankomende donderdag vindt van 10.00 tot 11.00 uur een webinar plaats over de plaats van crowdfunding binnen de fondsenwervingsmix. Het webinar van Nederland Filantropieland is onderdeel van expertprogramma crowdfunding en wordt geleid door Hans Broodman van Nassau.
 
Hoe verhoudt Crowdfunding zich ten opzichte van het major donor-beleid en de samenwerking met je zakelijke partners? Wat is uiteindelijk de impact van crowdfunding op de organisatie? Ook wordt stilgestaan bij de kosten en de baten en hoe je maximaal rendement haalt uit je inspanningen. Na dit webinar heb je een goed beeld van de impact van crowdfunding op jouw organisatie en kun je beslissen of deze methode voor jou de juiste keuze is. Is dat zo, dan raden we je aan het volledige expertprogramma te volgen. Voor meer informatie over dat programma kijk je hier.
 
Spreker Hans Broodman is partner bij Nassau. Hij was voorheen werkzaam bij Natuurmonumenten, Greenpeace International, War Child, Reumafonds en KWF Kankerbestrijding, meestal vanuit de functie van (interim) manager Fondsenwerving. Moderator is Marc Schoutens van Kentaa.
 
Klik hier om je aan te melden.
 
gerelateerde items