NLFL Webinar: In drie eenvoudige stappen naar een CBF Erkenning

27 september 2017, 10:00
NLFL Webinar: In drie eenvoudige stappen naar een CBF Erkenning
NLFL Webinar: In drie eenvoudige stappen naar een CBF Erkenning
Nederland Filantropieland houdt op dinsdag 10 en 24 oktober in samenwerking met het CBF een webinar over de Erkenning. Een moment om (opnieuw) kennis te maken met het CBF en de wijze waarop zij modern toezicht vormgegeven.
 
NLFL: ‘We hebben, zonder tussenkomst van de overheid, zelf de regels vastgesteld waaraan we ons als fondsenwervende organisaties willen houden. Het stelsel heeft geen verplichtend karakter. Maar we zijn het eens dat een objectieve beoordeling - door de onafhankelijke toezichthouder CBF - van een fondsenwervende organisatie, op basis van normen (kwaliteitseisen) die we met elkaar hebben afgesproken, een belangrijke bijdrage levert aan het publieksvertrouwen. De Erkenningsregeling is een stelsel dat werkt wanneer iedereen mee doet, erkende organisaties hun erkenning uitdragen en het publiek erom vraagt.’
Voor organisatieleden van Nederland Filantropieland is een Erkenning in 2019 verplicht.

Op dinsdag 10 en 24 oktober van 15.00 – 16.00 uur vinden webinars plaats voor organisatieleden en belangstellenden die zich nog niet hebben gemeld of niet bekend zijn met de Erkenning. Wat zijn nu precies de voordelen van een erkenning? En hoe ziet de aanvraagprocedure eruit? De antwoorden op deze vragen en meer krijg je tijdens het webinar In drie stappen naar CBF-Erkenning. Expert Mascha ten Bruggencate van het CBF neemt je mee door het erkenningsproces en laten je zien wat de betekenis van een erkenning is voor het publiek en hoe het bijdraagt aan de groei en verdere professionalisering van je eigen organisatie. Ondersteunend aan dit webinar delen we achtergrondinformatie, tools en handleidingen via ons kennisplatform.
 
Meld je aan voor dinsdag 10 oktober van 15.00 - 16.00 uur via deze link >>
Meld je aan voor dinsdag 24 oktober van 15.00 - 16.00 uur via deze link >>

 
gerelateerde items