We gaan er even tussenuit!!!

Foto: Kacper Szczechla/Unsplash.
Foto: Kacper Szczechla/Unsplash.
9 december 2021
Nieuws | | De Dikke Blauwe

Dit is alweer het laatste DDB Journaal van 2021. Zoals gebruikelijk gaat De Dikke Blauwe redactie met kerstreces en zien we elkaar weer in januari 2022. In de tussentijd ontvangt u van ons Special Editions met interessante updates in uw mailbox.

Helaas ging op 18 november Civil Power niet door vanwege corona maatregelen en kon u de uitreiking van de nummer 1 van de DDB 100 niet live meemaken. Daarom trok het DDB redactieteam eropuit en heeft mooie filmpjes gemaakt van de twee uitreikingen: aan de nieuwe nummer 1 Marc van den Tweel door de winnaar van vorig jaar Michael Rutgers, en door Adriana Esmijer aan de winnaar van de DDB oeuvreprijs. Die kon natuurlijk maar aan 1 persoon worden uitgereikt: oud-hoofdredacteur van De Dikke Blauwe en filantropie-expert Edwin Venema! Scroll snel verder en bekijk het filmpje dat de jury voor hem maakte.

De Dikke Blauwe top 100 kunt u lekker doorlezen in DDB major donor-editie die voor Kerst verschijnt. Bestellen? Het extra dikke magazine kunt u hier bestellen! 

Met dit laatste DDB Journaal van 2021 sluiten we ook het jaar af waarin Walburg Pers de nieuwe uitgever van De Dikke Blauwe is geworden. We staan te springen om er volgend jaar ook weer een mooi jaar van te maken, met nog meer verrassende filantropie-initiatieven.

Op de hoogte blijven? Abonneer je online op onze nieuwsbrief via www.dedikkeblauwe.nl

Namens het team van De Dikke Blauwe wens ik u fijne feestdagen!
 
Marjolein van Asdonck
Hoofdredacteur