Toon alles (1)

Wandelen voor Opkikker 

4 september 2017, 10:00
Wandelen voor Opkikker 
Wandelen voor Opkikker 
Op 9 september vindt de, jaarlijks terugkerende, J-Walk plaats. De J-walk is een wandeltocht van 8 óf 15 km lang, waarbij alle inschrijfgelden en andere opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Naast het KWF Kankerfonds, is ook Stichting Opkikker dit jaar begunstigde van deze mooie actie.
 
De wandeling van 15 km begint in Renesse en voert over het strand van Schouwen-Duiveland richting Haamstede. Terug richting de finish in Renesse via het Vroongebied. De 8 km tocht gaat over de weg en verharde paden en zal, net als de route van 15 km, eindigen bij camping De Kempe in Renesse. Ben jij heel sportief? Dan kun je er ook voor kiezen om deze route hardlopend te doen!
 
Het inschrijfgeld is €20 per persoon voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar betalen €10. Met dit geld wordt het goede doel gesteund maar is een gezellige middag ook gegarandeerd! Om 09.30 wordt de basis van een fantastische middag al gelegd onder het genot van een kopje koffie. Tevens zijn er tijdens de wandeling diverse versnaperingen geregeld en staat er bij de finish een lunch klaar voor de lopers. Als extra toevoeging zal Renesse roze kleuren doordat het thema ‘pink’ is.
 
Bent u net zo enthousiast geworden als wij en draagt u graag bij aan het organiseren van dagen voor langdurig zieke kinderen of het onderzoek naar kanker? Loop dan zelf mee door u aan te melden via de volgende link: http://www.j-walk.nl.
 
gerelateerde items