Vrienden van het Sophia breidt fondsenwerving voor onderzoek uit

27 januari 2019, 06:00
Priscilla Loor
Priscilla Loor
Freelance fondsenwerver Priscilla Loor is vorig voorjaar van start gegaan met vermogensfondsenwerving voor de Stichting Vrienden van het Sophia. De stichting werft fondsen om het verblijf voor kinderen in het Erasmus MC-Sophia Ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Een vermogensfondsenwerver was er nog niet en Priscilla heeft deze functie vormgegeven. De volgende stap is het werven van fondsen voor de onderzoeken van het ziekenhuis.
 
Projecten als het inrichten van een huiskamer zijn bekend terrein, maar het doen van onderzoek is minder bekend. Priscilla gaat nu actief met deze fondsenwerving aan de slag. ‘Mijn ervaring in de zorg en vermogensfondsenwerving kan ik goed inzetten bij het team van de Stichting Vrienden van het Sophia’, vertelt Priscilla aan The Fundraiser. ‘Ik vind het mooi een verschil te maken voor kinderen door de financiering van deze onderzoeken. Mijn grootste uitdaging is om de wetenschappelijke onderzoeken begrijpelijk en aansprekend over te brengen op besturen van fondsen. Dit doe ik in nauwe samenwerking met de onderzoekers van het Sophia Kinderziekenhuis.
 
Priscilla Loor is acht jaar actief als freelance fondsenwerver in de zorg en werkt onder andere voor organisaties in de ouderen-, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en hospices.
 
Priscilla krijgt van The Fundraiser een gratis abonnement om haar te feliciteren met haar nieuwe functie. Wil jij dat ook, klik dan hier.
 
gerelateerde items