Visueel medewerker bij Dier&Recht en Varkens in Nood

1 maart 2018, 05:00
Visueel medewerker bij Dier&Recht en Varkens in Nood
Visueel medewerker bij Dier&Recht en Varkens in Nood
Functie: Visueel medewerker
Organisatie: Stichting Dier&Recht en Varkens in Nood
Aantal uren: 24-32 uur
Locatie: Amsterdam
Vervaldatum: 18 maart
 
We zijn op zoek naar een allround visueel medewerker die een grote diversiteit aan visuele uitingen kan maken. Geen specialist, maar iemand met een goede basiskennis op tal van gebieden. Een vakman/-vrouw. Iemand die zijn/haar ervaring en werklust in wil zetten voor de dieren.
 
Wie zijn wij?
Stichtingen Dier&Recht en Varkens in Nood vormen één organisatie met een aangenaam kantoor in het centrum van Amsterdam. Het team bestaat op dit moment uit vijf vaste medewerkers, waaronder juristen en dierenartsen, en diverse vrijwilligers, stagiaires en freelancers.
We proberen het lot van dieren zoals varkens en (ras)honden te verbeteren, door een grote variëteit aan campagnes, variërend van rechtszaken tot tv-optredens en de RashondenWijzer. Gelet op de beperkte omvang van onze organisatie behoren we tot de meest succesvolle NGO’s van Nederland.
Onze achterban bestaat uit een hoger opgeleid, meestal wat ouder publiek. Samenwerking met wetenschappers, politici, BN-ers, auteurs, media en juristen vormt een vast onderdeel van ons werk.
 
Een baan met veel verschillende aspecten
We hebben veel kennis en informatie over dierenleed, interessant diergedrag, wetenschap en nieuws en dat willen we graag visueel presenteren. De functie zal veel verschillende aspecten ondervangen:
• monteren van video’s en promo’s;
• fotograferen en video-opnames maken (b.v. interviews, stallen);
• opmaak van rapporten, brieven en e-mails;
• grafisch ontwerp van campagnebeelden, logo’s, websitepagina’s, rapportomslagen, flyers, folders, posters, etc.
 
Het is een baan voor iemand die op flink wat gebieden thuis is, voor iemand met veel ambitie en die zich op een breed vlak wil ontwikkelen, zowel vaktechnisch als inhoudelijk.
Je werkt samen met vaste en freelance medewerkers als dierenartsen, biologen en juristen, met de websitebouwer, externe ontwerpers en onze social media adviseur. Je vormt een essentieel deel van onze organisatie, altijd flink in de weer, soms improviserend en soms gestructureerd, altijd nieuwsgierig en op zoek naar kansen.
 
Vereisten
• Je hebt affiniteit met onze doelstellingen;
• je bent een optimistische doorzetter, collegiaal en hulpvaardig;
• je kunt snel schakelen en bent stressbestendig;
• je hebt aantoonbaar talent op (een flink aantal ) van bovenstaande vakgebieden;
• je bent activistisch, ondernemend en vindingrijk;
• je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring;
• je woont op maximaal 60 minuten reistijd (OV) van ons kantoor in Amsterdam.
 
Ben je geïnteresseerd in deze functie?
E-mail dan voor 18 maart een motivatie met cv naar Eefje Klinkenberg ( eefje@dierenrecht.nl ) o.v.v. ‘sollicitatie visueel medewerker’. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
gerelateerde items