Vier nieuwe fondsen lid van koepel FIN

14 juli 2017, 07:00
Vier nieuwe fondsen lid van koepel FIN
Vier nieuwe fondsen lid van koepel FIN
In het tweede kwartaal van 2017 zijn vier vermogensfondsen als lid toegetreden tot koepel FIN. Het zijn Stichting Van der Toorn, Coovels Smits Stichting, Kerkelijke St. Stalpaert van der Wiele en Stichting Goeie Grutten.
 
Stichting Van der Toorn steunt instellingen op maatschappelijk, cultureel en kerkelijk terrein. 
Coovels Smits Stichting geeft steun bij bijzondere noden op sociaal, maatschappelijk, wetenschappelijk, godsdienstig en cultureel gebied. 
Kerkelijke St. Stalpaert van der Wiele heeft als doelstelling het bevorderen van het geestelijke, godsdienstige en maatschappelijk welzijn van met name de Rooms-Katholieke geloofsgemeenschap, en die van de stad Delft in het bijzonder, en steunt instellingen van kerkelijke, charitatieve, sociale of wetenschappelijke aard.
Stichting Goeie Grutten heeft als doelstelling het wereldwijd bevorderen van de toegang van iedereen tot voldoende verantwoord, gezond en gevarieerd voedsel en het creëren van bewustwording aangaande bevolkingsgroei en overbevolking.

►Bron: FIN

NIEUW: DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal. Aanmelden: klik hier
gerelateerde items