Toon alles (2)
Edwin Venema

Vernissage De Dikke Blauwe4: op 3 oktober 2017

30 mei 2017, 10:00
Nieuwe jaargids DDB4 wordt feestelijk gelanceerd op 3 oktober in Den Haag
Nieuwe jaargids DDB4 wordt feestelijk gelanceerd op 3 oktober in Den Haag
Op 3 oktober 2017 verschijnt de vierde editie van de filantropiejaargids 'De Dikke Blauwe'. Deze DDB4 wordt gelanceerd tijdens een feestelijk vernissageprogramma met enkele (zeer) prominente gasten in Den Haag: de locatie wordt binnenkort bekendgemaakt. Het programma, waarin ook aandacht voor de nieuwe winnaar van de DDB100 ('invloedrijkste personen in de Nederlandse filantropie), wordt gepresenteerd door DDB-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen. 

►Wilt u vast een exemplaar reserveren? Klik hier
►Bent u een goed doel of dienstverlener en wilt u vast een 'Filantropisch Paspoort' in de nieuwe gedrukte gids reserveren of informatie over participatiemogelijkheden? Klik hier

Bekijk de integrale opnames van het podiumprogramma van de vernissage De Dikke Blauwe3 op dinsdag 27 september 2016. In de Haagse Societeit De Witte presenteerde Charles Groenhuijsen een feestelijk en afwisselend programma, met als hoogtepunt bekendmaking winnaars DDB100 door oud-premier Balkenende en aansluitend interview met de winnaars Janine & Joop van den Ende; een prikkelende column van DDB-hoofdredacteur 'Tax & Legal' Ineke Koele; lancering 'De Blauwe Belofte' en debat over maatschappelijke vrijgevigheid met Jan Peter Balkenende, Roderik Bolle en Sander Schimmelpenninck.
 
 
gerelateerde items