Joep Verboeket volgt Frits Strietman op bij Kinderfonds MAMAS

11 april 2018, 16:00
Joep Verboeket wordt per 1 juni directeur van Kinderfonds MAMAS. 
Joep Verboeket wordt per 1 juni directeur van Kinderfonds MAMAS. 
Joep Verboeket wordt per 1 juni directeur van Kinderfonds MAMAS. Hij volgt daar Frits Strietman op. Dat betekent zijn vertrek als directeur van Het Vergeten Kind, dat na zijn aantreden in 2016 flink is gegroeid.
 
In juni 2016 fuseerden de organisaties Heppie en Het Vergeten Kind. Verboeket werd directeur van de nieuwe organisatie, die doorging onder de naam Het Vergeten Kind. Volgens Verboeket staat de organisatie er nu op alle gebieden goed voor en kan hij het stokje met een gerust hart overdragen. ‘In twee jaar is ongelooflijk veel en goed werk verricht door veel bezielde mensen binnen en rondom Het Vergeten Kind. De organisatie staat er nu op alle gebieden goed voor. Onze programma's voor de kwetsbare kinderen zijn versterkt en uitgebreid, er komt een tweede Hotel Heppie, een afdeling onderzoek is opgezet, de (structurele) inkomsten groeien hard, we hebben impactvolle campagnes gevoerd en de bedrijfsvoering is strak op orde. We zijn blij met de zeshonderd goed getrainde en enorm gedreven vrijwilligers. Maar ook met alle betrokken organisaties die ons in staat stellen om de problematiek van kinderen uit multi-probleem gezinnen op de kaart te zetten en hen te helpen’, aldus Verboeket.

Verboeket gaat op 24 mei voor het laatst aan het werk bij Het Vergeten Kind. Op 1 juni vertrekt hij naar zijn nieuwe werkgever. ‘Ik ga terug naar mijn oude passie, die van de internationale hulpverlening. Kinderfonds MAMAS ondersteunt krachtige vrouwen die zich ontfermen over kwetsbare kinderen in Zuid Afrika.’
 
gerelateerde items