Vanaf nu ook dagelijks de Dikke Blauwe in de mailbox!

1 april 2017, 00:00
Nooit meer filantropienieuws missen: DDB Daily is gratis
Nooit meer filantropienieuws missen: DDB Daily is gratis
Vanaf vandaag is er werkelijk geen enkel excuus meer om iets te missen in het levendige Land van Goed Doen. Voor de echte newsjunkies presenteren wij: de Dikke Blauwe Daily! Al het nieuws van de afgelopen 24 uur vlak voor de lunch in uw mailbox. Opdat er tijdens die lunch iets te bespreken valt!

Uiteraard blijft ook ons wekelijkse DDB Journaal bestaan, maar die ontving u al. Het verschil zit hem hierin dat het wekelijkse Dikke Blauwe Journaal door onze redactie zorgvuldig is samengesteld en u in één oogopslag het meest relevante van de afgelopen week brengt. Het wekelijkse Journaal is dus een selectie van het nieuws, want veel te klein om al het nieuws te brengen en een service voor degenen onder u die lijden aan info-stress... De Daily brengt u al het nieuws van de redactie vers van de pers verzorgd door onze 'bots'. Minder franje, maar uiterst efficient.

Dus bent u een newsjunkie zoals wij? Probeer DDB Daily gerust een een tijdje uit, het is gratis en u kunt zich op ieder moment weer afmelden zonder dat u daarbij het wekelijkse DDB Journaal hoeft te missen.

gerelateerde items