Van Rooij vertrekt bij WWAV

8 juni 2011
Nieuws | | Personalia

AMSTELVEEN (9 juni) - Een van de kleurrijkste persoonlijkheden uit de consultancywereld geeft de pijp aan Maarten. Fons van Rooij heeft besloten uit het door hemzelf in 1997 opgerichte bureau WWAV te stappen. Van Rooij: "Na bijna vijftien jaar is dit een goed moment. Ik heb steeds gezegd dat ik tot mijn vijfenvijftigste het bureau wil leiden, daarna wordt het tijd voor iets anders. Dat moment is nu aangebroken. Er staat bij WWAV een zeer ervaren team mensen dat het stokje moeiteloos overneemt." Jos de Wit en Angelique Verkleij zullen de directietaken van Van Rooij overnemen.


Van Rooij: "Het marketingcommunicatievak is voor jonge mensen. Die kijken net even anders aan tegen de vraagstukken van vandaag. Ik heb die vernieuwende visie, die frisse blik, altijd gestimuleerd en door mijn vertrek geef ik daar nu verder ruimte aan. Het bureau staat, met een uniek portfolio aan zeer trouwe klanten, er uitstekend voor. Klanten die zich onderscheiden en tot de beste in de sector behoren. Onlangs nog konden KNRM, Terre des Hommes en Wilde Ganzen aan onze respectabele klantenlijst worden toegevoegd. Ik heb zeer veel vertrouwen in de nieuwe roergangers onder leiding van Jos de Wit en Angelique Verkleij, die beiden al zitting hadden in de directie, en vrijwel vanaf de start van WWAV mede vorm aan het bureau hebben gegeven. Mijn energie ga ik stoppen in de realisatie van een aantal langgekoesterde dromen. Ik houd contact met de charitatieve sector via een aantal bestuurs- en adviesfuncties. Ik blijf deze sector natuurlijk boeiend vinden."


Uitluiden

Jos de Wit: "Voor Fons is het na vijftien jaar tijd voor een ander avontuur. En Fons kennende gaan we nog wel wat van hem horen! Zijn vertrek komt niet als een verrassing; hij heeft ons steeds meegenomen in zijn afwegingen. En die openheid illustreert de mooie en intensieve manier hoe we met elkaar hebben samengewerkt. WWAV is en blijft een prachtige groep van ervaren en gedreven mensen, die met overtuiging voor non-profitorganisaties werken. En daar gaan we met veel passie natuurlijk gewoon mee door! En voor wie zich afvraagt wanneer we Fons gaan uitluiden: dat doen we op de Vakdag in november!"