Van Heerikhuize verlaat Vier het Leven

5 januari 2016, 09:33
Per 1 februari verlaat Helma van Heerikhuize Stichting Vier het Leven.  Vier het Leven werd in 2005 opgericht door Van Heerikhuize samen met Annerieke Vonk. De stichting groeide als een lokaal initiatief uit tot een landelijke organisatie die sociaal culturele arrangementen verzorgt voor duizenden ouderen door heel Nederland. Annerieke Vonk blijft aan als bestuurder en zal vanaf 1 februari de organisatie zelfstandig aansturen.
 
Van Heerikhuize: 'Ik heb de afgelopen tien jaar met ontzettend veel plezier, passie en energie mogen bouwen aan de Vier het Leven-organisatie die we nu zijn. Een prachtige vrijwilligersorganisatie, die 20.000 ouderen per jaar mee uitneemt. Vier het Leven is een organisatie die inspireert en het verschil maakt voor ouderen. Een organisatie die sociale waarde creëert en een voorbeeld is voor sociale initiatieven die willen opschalen. Een organisatie om trots op te zijn! Voor mij is het nu tijd om de volgende stap te zetten en weer open te staan voor een nieuwe uitdaging.'
 
In 2013 is onderzoek gedaan door de Universiteit van Utrecht naar de effecten en het resultaat van Vier het Leven. Bij Media en Pers/Persmateriaal kunt u het volledige onderzoek downloaden.
 
 
 
 
gerelateerde items