Van den Tweel genomineerd voor 'Communicatiemanager van het jaar'

17 november 2005
Nieuws | | Personalia

Deze week werd bekendgemaakt dat WNF-directeur marketing en communicatie 20 een van de drie genomineerden is voor de prestigieuze titel 'Communicatiemanager van het jaar.' Op 8 december wordt in Den Bosch de eindwinnaar gekozen.

 

De prijs is een initiatif van de Beroepsvereniging voor Communicatie (BvC), de Vereninging voor Overheidscommunicatie (VVO) en het vakblad Communicatie. Vorig jaar ging Joost Ravoo (NS) met de hoogste eer aan de haal. Dit jaar nomineerde de jury naast 20 (WNF) Jan Schinkelshoek (Rabobank) en Peter van Minderhout (TNT). Het drietal heeft zich volgens de jury onder leiding van Jacques Wallage onderscheiden door 'hun bijdrage aan spraakmakende, bijzonder effectieve en/of vernieuwende vormen van communicatie.'

 

Van den Tweel misstaat niet in het gezelschap. Hij wist bij het Wereld Natuur Fonds de samenwerking met het bedrijfsleven - denk aan de overeenkomst met Selekt Mail - handen en voeten te geven. Ook op het gebied van de jongerenmarketing schoot het WNF met de Bamboeclub in de roos.

 

Op 8 december kunnen de genomineerden zich presenteren aan publiek en jury tijdens het najaarscongres van VVO/BvC in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Aan het eind van de avond maakt de jury de winnaar bekend.