Toon alles (2)

Van Bijsterveld naar Sensoor

8 maart 2017, 17:20
Monique van Bijsterveld: 'Een pracht uitdaging.'
Monique van Bijsterveld: 'Een pracht uitdaging.'
Monique van Bijsterveld is aangesteld als directeur bij de telefonische hulpdienstorganisatie Sensoor. Ze volgt Willemieke Ottevanger op, die sinds oktober 2007 directeur was. Van Bijsterveld vertrok onlangs bij Stichting Lokale Fondsen Nederland.
 
‘Op 6 maart ben ik officieel begonnen bij Sensoor en ik volg vanaf 23 maart de huidige directeur op’, meldt Van Bijsterveld, die op nummer 91 staat op de ranglijst DDB100 ‘invloedrijkste personen in de wereld van doneren & sociaal investeren’. Sensoor heeft negentien vestigingen in het land en een landelijk bureau in Amersfoort. Per jaar ontvangen de bijna duizend vrijwilligers meer dan 253.777 gesprekken via telefoon, chat en mail. Sensoor is dag en nacht bereikbaar.
 
Van Bijsterveld: ‘Ik ga mij bezighouden met de toekomst van Sensoor. Voor mij een pracht uitdaging. Een vrijwilligersorganisatie met een grote maatschappelijke waarde waar veel uit te halen is.’
 
Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
gerelateerde items