Toon alles (2)

Manager Partnerschappen en Fondsenwerving bij Trees for All

10 juli 2018, 05:59
Manager Partnerschappen en Fondsenwerving bij Trees for All
Manager Partnerschappen en Fondsenwerving bij Trees for All
Functie: Manager Partnerschappen en Fondsenwerving
Organisatie: Trees for All
Aantal uren: 24-32 uur
Locatie: Arnhem
Vervaldatum: 21 augustus
 
Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie op het snijvlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen, klimaat, bosbouw en duurzame ontwikkeling? Wil je dit doen bij een goede doelenorganisatie met CBF-keur, die samenwerkt met internationaal- en nationaal opererende bedrijven? Wil jij je graag inzetten voor een betere en groenere wereld en wil je werken in een duurzame internationale omgeving? Dan ben jij wellicht de manager partnerschappen en fondsenwerving waar we naar op zoek zijn.

Bij Trees for All zorgen wij voor meer bos in de wereld. Dankzij donaties van particulieren, van kleine tot grote bedrijven en van multinationals planten wij bossen in de tropen en in Nederland. Wij ontvangen donaties om bomen te planten en donaties om middels bos (vrijwillig) de uitstoot van CO2 te compenseren. Met de donaties ondersteunen wij in een aantal ontwikkelingslanden lokaal gedragen projecten die wij selecteren op basis van hun ecologische én sociaaleconomische impact. Maar ook in Nederland zorgen wij voor meer bos. Aankomend november organiseren we met donateurs een heuse plantkaravaan door Nederland.

Het dynamisch en gedreven team van TFA bestaat naast de directeur uit 6 (deeltijd)medewerkers voor de marketing en fondsenwerving, communicatie, het projectenbeheer en de administratie. Dit team wordt ondersteund door een aantal freelancers en vrijwilligers voor PR activiteiten en fondswerving.

Functie en profiel
Voor deze rol zoeken wij iemand met enkele jaren ervaring in marketing en fondsenwerving in de zakelijke markt, een bevlogen professional met overtuigingskracht, vertrouwd met duurzaam ondernemen en het belang daarvan om de aarde leefbaar te houden. Internationale ervaring is een pré, een hoge mate van nauwgezetheid en verstand van processen en bedrijfsvoering een must.
We zoeken een moderne marketeer die conceptueel en relationeel sterk is, die onze ambitie voor een ambitieus groeiscenario weet te vertalen naar concrete plannen voor verschillende met name zakelijke segmenten en dit met het team in collegiale sfeer weet te realiseren.

Verantwoordelijkheden
Als manager Partnerschappen en Fondsenwerving ben je verantwoordelijk voor de gehele fondsenwerving.
Je geeft leiding aan het fondsenwervende team en je breidt dit eventueel uit. Samen met dit team vergroot je de opbrengsten via gerichte marketingactiviteiten en optimale inzet van de betreffende medewerkers.
Je initieert nieuwe partnerschappen en vertegenwoordigt de organisatie in daartoe geëigende overlegorganen en bij evenementen.
Je beheert de relaties met strategische, grote partners.
Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het gebruik van efficiënte systemen (je bent vertrouwd met CRM systemen) en processen om de ontwikkeling en het beheer van de partnerschappen te ondersteunen en te monitoren.
Je werkt nauw samen met de communicatie adviseur aan de constante ontwikkeling en implementatie van de online en offline marketing- en communicatie strategie.
Samen met de directeur zorg je voor een goede werksfeer en optimale samenwerking en prestaties in een team met zelfstandig opererende professionals.
Je rapporteert aan de directeur en je vervangt haar bij afwezigheid.

Werkzaamheden
– Leiding en sturing geven aan (freelance) fondsenwervers
– Optimalisatie bedrijfsvoering, systemen en rapportage
– Ontwikkelen strategie partnerschappen en nieuwe concepten
– Maken jaarplan voor marketing en fondsenwerving
– Aansturen ontwikkeling van deelplannen door fondsenwervers
– Het tussentijds signaleren en benutten van nieuwe kansen in de markt
– Bewaken en tijdig bijsturen uitvoering partnerschaps- en fondsenwervingsplan
– Verzorgen periodieke managementrapportages fondsenwerving
– Budgetbewaking uitgaven t.b.v. activiteiten marketing, partnerschappen en fondsenwerving
– Realiseren nieuwe partnerschappen
– Relatiebeheer & netwerken
– Samen met de communicatie adviseur sturing geven aan de ontwikkeling van online fondsenwerving, campagnes en communities.

Wat bieden we:
Wij bieden een afwisselende functie binnen een dynamisch en duurzame werkomgeving. Daarbij gaan wij voorlopig uit van 24 uur in de week. Uitbreiding naar 32 uur is eventueel mogelijk. Wij verwachten dat je minimaal op twee dagen vanuit ons kantoor in Arnhem werkt, daarnaast zal je ook regelmatig op pad zijn.
We bieden een salaris tussen € 3.300= en € 4.700= per maand (o.b.v. 40 uur/week).
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lena Euwens (directeur), telefoon (026) 845 08 94. Kijk voor meer informatie ook op onze website, www.treesforall.nl.

Sollicitaties graag uiterlijk 20 augustus verzenden naar sollicitatie@treesforall.nl, onder vermelding van: vacature partnerschappen en fondsenwerving. We behouden ons het recht voor de procedure vroegtijdig te stoppen als we voor 20 augustus de ideale kandidaat ontmoeten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items