Toon alles (2)

Projectleider jongerenparticipatie

20 augustus 2019, 05:30
Projectleider jongerenparticipatie
Projectleider jongerenparticipatie
Functie: Projectleider jongerenparticipatie
Organisatie: Stichting De Kindertelefoon
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Utrecht Landelijk Bureau
Vervaldatum: 06 september 2019
 
Wie zijn wij
Al 40 jaar praat De Kindertelefoon met kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Vanuit 7 locaties en met meer dan 500 vrijwilligers bieden we via de chat en telefoon een luisterend oor voor elke vraag en helpen we kinderen verder. Van verliefdheid tot verwaarlozing en alles ertussenin. De Kindertelefoon biedt een veilige plek waar jongeren via een drukbezocht forum ook elkaar kunnen helpen. Dankzij de kindertelefoon heeft elk kind in Nederland altijd iemand om mee te praten. De Kindertelefoon is er voor en door jongeren. Wij werken volledig vraag gestuurd. 
 
Wie zoeken wij 
Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider, die de jongerenparticipatie binnen De Kindertelefoon verder uit gaat bouwen. Je hebt affiniteit met de leefwereld van jongeren, legt makkelijk contact en beschikt over een vlotte pen. Je vindt het leuk om onze jongerenraad en ons jongerenpanel op interactieve wijze bij ons beleid te betrekken. Je bent in staat hun inbreng te vertalen naar diensten die blijvend aansluiten bij de wensen van jongeren in Nederland. Je staat achter ons streven om een veilige plek te creëren waar jongeren hun twijfels en problemen met elkaar kunnen delen en bent voortdurend op zoek naar mogelijkheden op dit nog beter te faciliteren. Je legt makkelijk verbanden, bent proactief in het zoeken naar signalen die wijzen op nieuwe trends in wat jongeren bezighoudt en weet dit te vertalen naar relevante signalen voor de maatschappij. 
 
Wat ga je doen 
Je gaat het concept ‘De Kindertelefoon is er voor en door jongeren’ verder uitwerken. Je bent verantwoordelijk voor de jongerenparticipatie binnen De Kindertelefoon. Daarnaast coördineer je het community management van het drukbezochte jongerenforum van De Kindertelefoon (ruim 1,3 unieke bezoekers). Je analyseert wat er op het forum en in de chats besproken wordt en haalt hier relevante signalen uit die je gebruikt om de stem van het kind te verwoorden. Hierin werk je waar mogelijk samen met relevante externe partijen Je bouwt onze jongerenchat, waar jongeren andere jongeren helpen, verder uit. Samen met je communicatiecollega’s zorg je dat nog meer jongeren de weg weten te vinden naar zowel het forum als de jongerenchat. 
 
Profiel 
- Een afgeronde relevante WO-opleiding. 
- Aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken, gespreksvaardigheden en jongerenparticipatie. 
- Affiniteit met en ervaring in het werken met kinderen en jongeren. 
- Aantoonbare kennis van sociaalwetenschappelijk onderzoek. 
- Affiniteit met het werken met vrijwilligers. 
- Communicatief sterk, pragmatisch, resultaatgericht, flexibel en verbindend. 
 
Wat bieden wij? 
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Jeugdzorg. 
- Bruto maandsalaris 36-urige werkweek € 2724,- tot € 4092,26 (schaal 10). 
- Eindejaarsuitkering, opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. 
- Een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast contract. 
 
Deze vacature wordt gelijktijdig opengesteld voor interne sollicitanten van Stichting De Kindertelefoon en externe belangstellenden.
 
Informatie en solliciteren 
Ben je geïnteresseerd en enthousiast over deze functie? Stuur dan uiterlijk 6 september a.s. een motivatiebrief samen met je CV naar vacature@kindertelefoon.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roline de Wilde, directeur 030-3410403 t/m 23-08-19 en vanaf 26-08-19 met Cora Berk, HR manager 030-3410436 of kijk op www.kindertelefoon.nl
 
Het wervingstraject bestaat uit twee gespreksronden en een arbeidsvoorwaardengesprek. Een opdracht maakt deel uit van dit traject. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 16 en 23 september 2019 op het Landelijk Bureau in Utrecht. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items