Toon alles (1)

Twee nieuwe volières voor Vogelopvang Soest met steun van DierenLot

9 oktober 2018, 00:00
In de volières kunnen opgevangen vogels in alle rust herstellen.
In de volières kunnen opgevangen vogels in alle rust herstellen.
Stichting DierenZorg Eemland besloot twee losse volières te plaatsen onder de al bestaande overkapping. Dat werd mogelijk met hulp van Stichting DierenLot.

Stichting DierenZorg Eemland biedt op drie verschillende locaties opvang aan honden, katten, konijnen, knaagdieren en (wilde inheemse) vogels.

Eén van deze locaties is Vogelopvang Soest. Daar waren zij druk bezig met het inzamelen van geld om de buitenvolières te verbouwen. Maar dit was niet zo snel geregeld aangezien het om erg veel geld ging. In de tussentijd kreeg de opvang steeds meer vogels binnen die ze natuurlijk ook graag wilden helpen. Daarom hebben ze besloten om twee losse volières te plaatsen onder de al bestaande overkapping. Deze overkapping zit aan de rustige achterzijde van het terrein, wat als extra voordeel heeft dat de vogels die in de volières worden opgevangen in alle rust kunnen herstellen.

‘Door onze aanvraag voor steun bij jullie hebben we deze twee heel mooie volières kunnen aanschaffen en zijn deze al flink gebruikt. We zijn heel erg blij met deze volières, ze zijn kwalitatief heel stevig, hebben goed schoon te maken materialen en zijn heel gebruiksvriendelijk’, zegt een woordvoerder namens Stichting DierenZorg Eemland.

DierenLot is erg blij dat het de vogelopvang op deze manier heeft kunnen helpen.
 
gerelateerde items