Toon alles (3)
Emma Jansen

Twee nieuwe toezichthouders HandicapNL

17 januari 2020, 13:00
Twee nieuwe toezichthouders HandicapNL
Twee nieuwe toezichthouders HandicapNL
De Raad van Toezicht van HandicapNL heeft twee nieuwe leden: Jan Sebel, als voorzitter en opvolger van Asje van Dijk. En Wilma Gorissen-Van Heusden, die het stokje overneemt van Jaap Zwitser.

Jan Sebel

Jan Sebel was ruim 33 jaar actief als registeraccountant, onder andere bij PwC. Hij is al vele tientallen jaren toezichthouder en heeft ruime ervaring in de wereld van cultuur en goede doelen. Sebel vindt het belangrijk dat meer mensen HandicapNL leren kennen en donateur worden. Sebel: ‘De positie van mensen met een handicap is er ondanks het VN-verdrag op achteruit gegaan. Daarom is meer steun voor deze groep en hun naasten hard nodig.’

Wilma Gorissen-Van Heusden

Wilma Gorissen-van Heusden is bestuurder van Stichting Ons Bedrijf, een organisatie voor begeleid werk en dagbesteding. ‘Al mijn hele werkzame leven zet ik mij in voor mensen met een handicap. Zij verdienen een volwaardige plaats in de maatschappij, zoals een eerlijke kans op werk’, aldus Gorissen-Van Heusden. 

Over HandicapNL

HandicapNL ondersteunt mensen met een handicap om sterker in het leven te staan, hun talenten te ontwikkelen en minder eenzaam te zijn. Daarnaast worden mantelzorgers ondersteund om balans te vinden tussen draagkracht en draaglast.
 
►Bron: HandicapNL    
 
gerelateerde items