Toon alles (2)

Toptekstschrijver / communicatiemedewerker bij Kinderfonds MAMAS

18 april 2018, 08:30
Toptekstschrijver / communicatiemedewerker bij Kinderfonds MAMAS
Toptekstschrijver / communicatiemedewerker bij Kinderfonds MAMAS
Functie: Toptekstschrijver / communicatiemedewerker
Organisatie: Kinderfonds MAMAS
Aantal uren: fulltime
Locatie: Laren
Vervaldatum 1 mei
 
Kinderfonds MAMAS zoekt een (fulltime) toptekstschrijver die van alle ‘communicatiemarkten’ thuis is. Iemand die als de beste ons verhaal kan vertellen én dat verhaal op de juiste manier weet te presenteren. Iemand die - net als wij - gelooft in MAMA POWER.
 
Over Kinderfonds MAMAS
Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika: krachtige, lokale vrouwen die de extreme armoede zien waar vooral kinderen de dupe van worden. De MAMAS zorgen voor opvang, scholing, medicatie en liefde. Alles wat nodig is om een kind gezond en kansrijk groot te laten worden. Onze ambitie? Alle Zuid-Afrikaanse kinderen die in barre armoede leven, onder de zorgzame vleugels van een MAMA brengen. Kind voor kind. Dorp voor dorp. 
Met een klein team van 8 medewerkers ondersteunen wij 43 projecten in heel Zuid-Afrika waardoor dagelijks meer dan 40.000 kinderen op zorg kunnen rekenen. En dat aantal groeit hard! Dat betekent dat we van iedere medewerker véél verwachten.
 
Wat zoeken we?
Het allerbelangrijkste is dat je ontzettend goed kunt schrijven: jij weet te raken, te ontroeren en te overtuigen met woorden. Online en offline. Informatief en wervend. Voor een advertentie, nieuwsbericht of commercial. Voor ieder denkbaar doel weet jij de juiste tekst te creëren. Daarnaast neem je uiteenlopende marketing- en communicatiewerkzaamheden op je. Je bent verantwoordelijk voor onze social-mediakanalen, het maken van onze nieuwsbrieven en het beheren van onze websites.
Je hebt regelmatig contact met de MAMAS in Zuid-Afrika, met onze trouwe donateurs én potentiële donateurs. Klantvriendelijkheid is een must!
 
Ook belangrijk:
- je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring als tekstschrijver;
- je weet álles van social media, maar begrijpt ook waarom ‘papier’ soms heel goed werkt;
- je schrijft en spreekt goed Engels;
- je schrikt niet van een deadline en kunt goed prioriteiten stellen.

Het team
Je komt te werken op ons kantoor in Laren waar je nauw samenwerkt met onze marketingmedewerker en manager marketing en communicatie. Samen met onze collega’s in Zuid-Afrika delen we een passie: álles doen wat we kunnen om de MAMAS te steunen bij hun werk en zo een verschil maken voor duizenden zeer kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika. 

Meer weten?
Voor meer informatie neem je contact op met Hiske Boerma via 035 – 539 5988 of hiske@kinderfondsmamas.nl.
Reageren doe je uiterlijk 1 mei 2018 via hiske@kinderfondsmamas.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats in week 19, de tweede ronde in week 20.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items