Toon alles (1)

‘Together we can’ is thema IFC 2018

10 oktober 2018, 15:00
‘Together we can’ is thema IFC 2018
‘Together we can’ is thema IFC 2018
Van 16 t/m 19 oktober is het NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout weer het decor van het International Fundraising Congress. De organisatie heeft rond het thema ‘Together we can’ een interessant programma samengesteld. 

Om succes te hebben in de wereld van fondsenwerving kunnen we niet zonder samenwerking. Maar hoe geven we die gestalte? Wat zijn effectieve strategieën voor en modellen van samenwerking? Hoe breken we allerlei muurtjes af die succesvolle samenwerking in de weg staan? In meer dan 100 educatieve sessies - masterclasses, workshops, keynote sessies – wordt u effectief bijgespijkerd. En natuurlijk krijgt samenwerking ook concreet gestalte in de vele mogelijkheden om te netwerken met collega’s in fondsenwerving. Zo’n 1.000 deelnemers uit 60 landen zullen actief participeren.

Een greep uit de vele highlights uit het programma:
  • Maar liefst 21 inspirerende Masterclasses om uit te kiezen. Bijvoorbeeld over journey mapping, digitale campagnes, performance management en transformationeel leiderschap.
  • Ian MacQuillin, van Rogare Think Tank, leidt een sessie over de ethiek van fondsenwerving en de delicate balans tussen gever en ontvanger van fondsen. 
  • Een forum over leiderschap met Burkhard Gnarig, voormalig CEO van Save The
Children International en grondlegger van International Civil Society Centre. 
  • Een Innovatie Camp. Een soort Masterclass+ met een reeks van sprekers voor een beperkte groep over innovatie. Deze sessie wordt geleid door Marcelo Iniarra.  
  • Together We Can: Het belang van community building en de reden waarom dat een essentiële pijler is van succesvolle fondsenwerving. Een sessie geleid door Grant Leboff, vermaard auteur van Sticky Marketing
  • Ter afsluiting een keynote sessie met Esther Dingemans van de Denis Mukwege Foundation over de steun van haar organisatie aan slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden. 

Meer informatie over het IFC 2018 en aanmelden
 
 
 
gerelateerde items