Toon alles (2)

Tineke Huizinga neemt afscheid van Wilde Ganzen

4 april 2018, 12:10
Tineke Huizinga neemt afscheid van Wilde Ganzen. De hulporganisatie zoekt een nieuwe directeur.
Tineke Huizinga neemt afscheid van Wilde Ganzen. De hulporganisatie zoekt een nieuwe directeur.
Oud-politicus Tineke Huizinga neemt afscheid als directeur van Wilde Ganzen. Huizinga was in 2010 kort minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Aan haar ministerschap kwam op 14 oktober 2010 een eind door het aantreden van het kabinet-Rutte I. Na haar vertrek uit Den Haag vervulde Huizinga bestuursfuncties bij verschillende maatschappelijke organisaties en sinds december 2015 is ze directeur van de ontwikkelingshulporganisatie Wilde Ganzen. De organisatie is nu op zoek naar een nieuwe directeur.
 
De nieuwe directeur moet ervoor zorgen dat de organisatie haar opgave kan realiseren door de organisatie te besturen, door de koers en strategie van de organisatie als geheel uit te zetten, de voortgang ervan te bewaken en de resultaten te evalueren. De directeur rapporteert aan de Raad van Toezicht en geeft hiërarchisch leiding aan de leden van het MT en teamleiders financiën en officemanagement en indirect aan alle medewerkers van de organisatie. De hele organisatie bestaat uit ongeveer 45 medewerkers.
 
Solliciteren
Wilde Ganzen vraagt om een directeur met ruime, aantoonbare ervaring in een vergelijkbare leidinggevende rol in een non-profit organisatie en zoekt naar een warme en inspirerende, enthousiasmerende leider die draagvlak weet te bereiken binnen de gehele organisatie.
Geïnteresseerden kunnen tot en met 13 april aanstaande via deze link reageren.
 
Kijk voor meer informatie over Wilde Ganzen in de newsroom: klik hier.
gerelateerde items