Tender-programma NCDO van start

6 december 2006
Nieuws | | Ontwikkelings samenwerking

Organisaties die projecten willen uitvoeren die het maatschappelijke draagvlak voor duurzame ontwikkeling en internationale samenwerking op lokaal niveau vergroten, kunnen daarvoor tot 15 januari 2007 voorstellen voorleggen aan NCDO in het kader van de Tender ARD. De tender kan leiden tot meerjarige subsidieverlening.


NCDO streeft naar een grotere betrokkenheid van de Nederlandse bevolking bij internationale samenwerking. Een van de manieren waarop de organisatie deze draagvlakvergroting wil faciliteren is de tender Activiteiten Regionaal Draagvlak (ARD). Organisaties die op regionaal niveau ervaring hebben met draagvlakactiviteiten, communicatie, organisatie en subsidieadvisering kunnen meedingen naar ARD-subsidies.

 


Er worden door NCDO meerjarige subsidies verleend met een looptijd van 15 maart 2007 tot 31 december 2010. In totaal heeft NCDO een budget van 9,6 miljoen euro voor het ARD-programma beschikbaar, ofwel 2,4 miljoen op jaarbasis. Aanvragen kunnen tot uiterlijk 15 januari 2007 worden ingediend.

 


Meer informatie op www.ncdo.nl