Toon alles (3)
Edwin Venema

Suzette de Boer weg als directeur FIN

29 augustus 2017, 14:44
Na zeven jaar vertrekt Suzette de Boer als FIN-directeur.
Na zeven jaar vertrekt Suzette de Boer als FIN-directeur.
Suzette de Boer verlaat op 1 oktober de koepel van vermogensfondsen FIN. Ze heeft besloten haar functie als directeur te beëindigen en gaat een ‘sabbatical’ nemen. De Boer is dan bijna zeven jaar lang, eerst als projectmanager en de laatste drie jaar als directeur, verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de FIN. 

FIN-voorzitter Joost van Lanschot: ‘Het bestuur is Suzette zeer erkentelijk voor haar inzet en voor alles wat ze voor de vereniging heeft betekend. Op energieke wijze heeft Suzette bijgedragen aan de strategie, professionalisering en belangenbehartiging van de vereniging. De FIN groeide in deze periode van 300 naar 350 leden en is financieel gezond. Suzette heeft talrijke innovaties bewerkstelligd; van het FIN-Extranet, e-zines en promotiefilms, tot nieuwe bijeenkomsten, leden Q&A’s en actuele publicaties. Sinds haar aantreden is de zichtbaarheid van de vereniging en vermogensfondsen vergroot en zijn relevante thema’s geagendeerd zoals het vluchtelingen- en migrantenvraagstuk en sociaal investeren. We bedanken Suzette voor haar grote betrokkenheid en professionaliteit en wensen haar straks alle succes in haar verdere loopbaan in de filantropische sector.’ 

De Boer zal afscheid nemen tijdens de receptie volgend op het middagprogramma van de FIN-Najaarsbijeenkomst op 23 november bij de Colour Kitchen in Utrecht. Het FIN-bestuur start de zoektocht naar haar opvolger middels een extern werving- en selectiebureau. Voor de tussentijd wordt een interim-directeur aangesteld. Bij het ter perse gaan van dit bericht was nog niet bekend wie dat zal worden.
 
Nieuw: 
DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal.
Aanmelden: klik hier.
gerelateerde items