Succesvolle start cursus Fundraising Grantmaking & Sponsoring

17 november 2011

AMSTERDAM (17 november) - Eerder maand ging de eerste groep cursisten van Hogeschool Windesheim van start met het volgen van modulen uit het Fundraising Grantmaking & Sponsoring-programma. De minor FG&S voorziet in een grote behoefte bij studenten van diverse hogescholen in Nederland en er is dan ook veel belangstelling.


"We zijn erg gelukkig met de aanmeldingen, voor alle modulen is voldoende belangstelling", aldus Bert Sleijster, projectleider van de minor Fundraising Grantmaking & Sponsoring. Jan van Iersel, directeur van de Businessopleidingen van Hogeschool Windesheim ziet hierin een beloning van jaren investeren: "Toen we begonnen met de minor FG&S waren de studentgroepen erg klein. Maar we vonden dit cursusaanbod zeer de moeite waard om het overeind te houden en dat betaalt zich nu uit: voor de reguliere minor FG&S is veel belangstelling, zowel binnen als buiten Windesheim. En ook voor het nieuwe cursusaanbod zien we nu dat cursisten ons weten te vinden en vertrouwen hebben in Windesheim."


Extern programma

Dat nieuwe cursusaanbod bestaat uit vijf modulen uit het programma die sinds begin deze maand aan externe belangstellenden worden aangeboden. Windesheim is voornemens ook in het najaar van 2012 de modulen aan te bieden.


Voor meer informatie over het cursusaanbod Fundraising Grantmaking & Sponsoring, zie de website van Hogeschool Windesheim http://www.windesheim.nl/.