Steun Tata Consultancy Services voor kankeronderzoek VUmc CCA

Steun Tata Consultancy Services voor kankeronderzoek VUmc CCA
Steun Tata Consultancy Services voor kankeronderzoek VUmc CCA
8 juni 2012
Nieuws | | Sponsoring

Tata Consultancy Services (TCS), leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, gaat VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) financieel steunen. In de samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties staat dat VUmc CCA de officiële begunstigde is van de TCS Amsterdam Marathon, met 35.000 deelnemers Nederlands meest gerenommeerde duurloopevenement. TCS is van 2011 tot en met 2015 titelsponsor van dit evenement.

"Ik ben er trots dat TCS het VUmc Cancer Center Amsterdam gaat ondersteunen. We kunnen nu meer aandacht vestigen op het belang van kankeronderzoek. Eén op de drie mensen krijgt kanker en er sterven jaarlijks bijna 50.000 mensen in Nederland aan deze ziekte. Met de steun van TCS kunnen we als VUmc CCA nog meer invulling geven aan onze missie om de levensverwachting van mensen met kanker te verbeteren", aldus prof. dr. Henk Verheul, hoofd van de afdeling Medische Oncologie en directeur VUmc CCA.

Terugbrengen tot behandelbare chronische ziekte
VUmc Cancer Center Amsterdam wil zoveel mogelijk patiënten helpen met de meest effectieve behandelmethoden en kanker terugbrengen tot een behandelbare chronische ziekte. Door te investeren in hoogwaardige onderzoeks- en behandelmethoden ondersteunt TCS de ambitie van VUmc CCA. "Iets terugdoen voor de samenleving en bijdragen aan maatschappelijk welzijn, dat zijn kernwaarden van TCS", zegt Shankar Narayanan, algemeen directeur van TCS UK & Benelux. "Ons streven om geld in te zamelen voor kankeronderzoek illustreert dit. "TCS is onderdeel van de Tata Group, die al ruim tachtig jaar kankeronderzoek over de hele wereld ondersteunt.

De TCS Amsterdam Marathon vindt in 2012 plaats op zondag 21 oktober 2012. www.tcsamsterdammarathon.nl