Toon alles (1)
Kirsten Karmiggelt

Stem op Onvergetelijk CODA

9 februari 2016, 00:00
U kunt tot 11 februari stemmen op Onvergetelijk CODA
U kunt tot 11 februari stemmen op Onvergetelijk CODA
Onvergetelijk CODA is door de ANWB genomineerd voor de verkiezing ‘Meest maatschappelijke uitje van 2016’. Met de verkiezing geeft de ANWB een positieve stimulans aan veelbelovende, maatschappelijke ontwikkelingen binnen de vrijetijdsbranche. U kunt tot donderdag 11 februari uw stem uitbrengen
 
Over Onvergetelijk CODA
Onvergetelijk, een landelijk programma opgestart door het Stedelijk Museum Amsterdam en het Van Abbemuseum, maakt kunst toegankelijk voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Deelnemers bekijken samen kunst in een ontspannen en positieve sfeer. Kijken naar kunst biedt mensen met dementie de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen, zonder terug te hoeven vallen op het kortetermijngeheugen. Bovendien biedt het programma een veilige en inspirerende omgeving om met lotgenoten in contact te komen.
 
Breng uw stem uit op Onvergetelijk CODA
Er zijn in totaal 18 inzendingen die kans maken op de titel ‘Meest maatschappelijk uitje van 2016’. U kunt tot 11 februari stemmen op Onvergetelijk CODA of een van de andere inzendingen. Na de stemronde volgt een shortlist van 7 initiatieven. Een vakjury bepaalt uiteindelijk de winnaar, die op 15 maart bekend wordt gemaakt.
 
gerelateerde items