Toon alles (1)

Stafassistent Fondsenwerving (tijdelijk)

25 april 2018, 15:00
Stafassistent Fondsenwerving (tijdelijk)
Stafassistent Fondsenwerving (tijdelijk)
Functie: Stafassistent Fondsenwerving (tijdelijk)
Organisatie: Erasmus MC / Thorax Foundation
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Rotterdam
Vervaldatum: 9 mei
 

Functie inhoud 

Als stafassistent fondsenwerving ondersteun je de fundraising director van de Thorax Foundation in de fondsenwerving voor onderzoek naar hart-, vaat- en longziekten. De Thorax Foundation heeft een actief wervingsbeleid op grote giften en is zojuist gestart met een brede publiekscampagne onder particulieren en bedrijven. De stafassistent fondsenwerving werkt mee de uitvoering van de campagne en staat de fundraising director bij in de contacten met bestaande donateurs. Je verzorgt de communicatie rondom de fondsenwerving en zorgt voor een actief social media beleid. Je ondersteunt het administratieve proces rondom de fondsenwerving. Ook help je actief mee in de organisatie van grote events die de Thorax Foundation twee keer per jaar organiseert.

Werkomgeving 

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.
De Thorax Foundation werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek in het Thoraxcentrum. Dit centrum staat al jaren aan de wereldtop qua complexe zorg voor patiënten, onderwijs en onderzoek. Onderzoek is hard nodig om de behandeling van hart-, vaat- en longziekten nóg beter te maken. Met het werven van fondsen geeft de Thorax Foundation een krachtige impuls aan het mogelijk maken van innovatief onderzoek.

Profiel 

Je bent net afgestudeerd of een jaar aan het werk na jouw bachelor Communicatie of Marketing Communicatie. Je bent ondernemend, hebt een proactieve houding, een hands-on-mentaliteit en je bent representatief. Je hebt meer dan een gemiddelde kennis van social media en goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal. Je kunt goed overweg met MS Office programma’s en werkt nauwkeurig. Je hebt bij voorkeur enige ervaring in het vakgebied van fondsenwerving.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij 

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.996,- (schaal 7) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mw. M. Wiegers-Peters, fundraising director, telefoon: 06 539 616 20. Voor overige informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment, telefoon: 010 703 18 92.
Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton op de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.
 
gerelateerde items