Toon alles (1)

SOVIC ontvangt Frans Leermakers Award

24 januari 2017, 12:00
V.l.n.r. Sandra Schenk (SOVIC), Louk Burgers (SOVIC), wethouder Rabin Baldewsingh en Wesley Kokken (SOVIC). 
V.l.n.r. Sandra Schenk (SOVIC), Louk Burgers (SOVIC), wethouder Rabin Baldewsingh en Wesley Kokken (SOVIC). 
Tijdens het Haagse Sportgala in het Circustheater in Scheveningen is gisteren aan SOVIC (voorheen De Sportbank) de Frans Leermakers Award uitgereikt. SOVIC-directeur Louk Burgers nam uit handen van wethouder Rabin Baldewsingh de Award in ontvangst, die bestaat uit een glazen bokaal en een geldprijs van vijfduizend euro.
 
Het is de eerste keer dat deze Award wordt uitgereikt. Deze is vernoemd naar Frans Leermakers als eerbetoon voor zijn verdiensten voor de sport en wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie, vereniging of persoon die erin is geslaagd een verbinding te leggen tussen de samenleving en de sport. SOVIC krijgt deze Award voor de maatschappelijke programma’s die de organisatie sinds de oprichting tien jaar geleden uitvoert om verbinding tot stand te brengen tussen mensen door middel van sport. Dit gebeurt onder meer met de interventie Sportclub als Buurthuis van de Toekomst en de jaarlijkse Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar.
  
 

►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
gerelateerde items