Sigrid van Aken opnieuw 'invloedrijkste vrouw' volgens Opzij

11 oktober 2016, 08:00
Sigrid van Aken, directeur Goede Doelen Loterijen en COO Novamedia, is door het feministisch maandblad Opzij opnieuw gekozen tot 'invloedrijkste vrouw' in de categorie 'goede doelen'. Van Aken eindigde eerder deze maand op een 12e positie in De Dikke Blauwe 100 van 'invloedrijkste personen in de Nederlandse filantropie'.
 
De jury van de intussen achtste editie van de Opzij-verkiezing bestond dit jaar uit juryvoorzitter Sybilla Dekker (oud-minister VROM, voorzitter Talent naar de Top), Bercan Günel (Oprichter/Partner NGL International en Woman Capital, commissaris, executive coach), Maria Henneman (directeur/eigenaar Maria Henneman Media Management bv.) en Irene de Bel, hoofdredacteur.
 
Het is de vierde keer dat Van Aken de titel in de wacht sleept. Eerder won zij al in 2010, 2014 en 2015. Van Aken werkt al sinds 2002 in verschillende functies voor de goede doelen loterijen. Sinds 2013 als board member en COO van houdstermaatschappij Novamedia en als manager van de Nederlandse Goede Doelenloterijen.
gerelateerde items