Sigrid van Aken COO Novamedia

16 januari 2013, 04:00
Sigrid van Aken COO Novamedia
Sigrid van Aken COO Novamedia
Met ingang van 1 januari 2013 hebben enkele wijzigingen plaats gevonden in de directie en het management van de Goede Doelen Loterijen en Novamedia. Novamedia is het bedrijf dat de directie voert over de drie Goede Doelen Loterijen (Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij) en fondsenwervende loterijen in het buitenland opzet.

Na het terugtreden uit de directie van Frank Leeman eind vorig jaar is een plek in de directie van Novamedia en de loterijen vrij gekomen. Deze zal worden ingevuld door Sigrid van Aken, die daarmee ook toetreedt tot de statutaire directie van de Goede Doelen Loterijen. Zij fungeert als Chief Operating Officer (COO) naast Boudewijn Poelmann (CEO) en Ruud Esser (CFO).

Managing Directors
Van Aken was voorzitter van het team van drie Managing Directors van de Goede Doelen Loterijen. Die functie zet Marieke van Schaik voort, die al met Imme Rog Managing Director is. Als derde Managing Director is Michiel Verboven nu aan dit team toegevoegd. Hij was tot nu toe hoofd Marketing van de Postcode Loterij en in die hoedanigheid lid van het Management Team.

Boudewijn Poelmann: “Ik ben trots dat onze organisatie eigen talenten kan inzetten bij deze benoemingen. Zo blijven wij sterk voor de vele uitdagingen in ons werk. En dat is hard nodig om de steun aan de goede doelen ook in de komende jaren te kunnen blijven realiseren.”
gerelateerde items