Toon alles (2)

Senior Fondsenwerver bij Stichting Timon

2 juli 2019, 05:05
Senior Fondsenwerver bij Stichting Timon
Senior Fondsenwerver bij Stichting Timon
Functie: Senior Fondsenwerver
Organisatie: Stichting Timon
Aantal uren: 36 uur
Locatie: Zeist
Vervaldatum: 5 augustus 2019
 
Vanuit je hart 
Werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dankzij jouw bijdrage hebben zij weer hoop op herstel en perspectief. Dat is waar je het voor doet. Als Senior Fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van het beleid met betrekking tot grote giften, nalatenschappen, schenkingen en innovatiesubsidies. Je houdt je bezig met het onderhouden van relaties met vermogensfondsen en het uitbouwen van deze relaties. Je kent de wereld van stichtingen en vermogensfondsen en hebt daarin een uitgebreid netwerk, alsook in een brede kerkelijke achterban. Je beweegt je als serieuze gesprekspartner gemakkelijk binnen verschillende netwerken en op verschillende niveaus. Je signaleert kansen bij bestaande en nieuwe donoren. Je ontwikkelt proposities voor (potentiële) donoren, waarmee je bijdraagt aan de positionering van Timon met als doel het werven van nieuwe fondsen, donoren en donateurs. Daarom doe je ertoe bij Timon. 
 
Je laat dat zien door het: 
  • Opstellen van fondsenwerving/relatiebeheer strategie en -beleid en het uitvoeren hiervan.
  • Beheren en uitbouwen van de relaties met (potentiële) geldverstrekkende vermogensfondsen. 
  • Schrijven van financieringsvoorstellen, projectaanvragen en rapportages. 
  • Organiseren van relatie-events met en voor major donors en (potentiële) erflaters en afhandelen van grote schenkingen en nalatenschappen. 
  • Analyseren en rapporteren over de resultaten en het op basis daarvan optimaliseren en verder ontwikkelen van het beleid. 
 
‘Timon heb ik leren kennen als een prettige en zeer professionele organisatie met heel gedreven mensen. Daarom werk ik bij Timon.’ - Eline, Pleegzorgbegeleider 
 
Wij zijn Timon 
Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 500 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend. 
 
Vanuit je kracht 
Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw netwerk skills, strategische inzicht en hands-on mentaliteit. Met jouw talent, voeg jij als Senior Fondsenwerver waarde toe aan het leven van een ander. Dat is onze basis. 
Verder breng je mee: 
  • HBO/WO werk- en denkniveau. 
  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van fondsenwerving. 
  • Aantoonbare ervaring met het coördineren, redigeren en schrijven van fondsaanvragen. 
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. 
 
Daarom Timon
Wil jij werken in de jeugdzorg met veel autonomie en vanuit verbondenheid met je collega’s? Bij Timon kan het als Senior Fondsenwerver. Daarnaast is er bij Timon ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Met jouw kennis inspireer je andere collega’s. Je werkt onder leiding van de bestuurssecretaris en werkt veel samen met de afdeling Marketing en Communicatie. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op: Een bruto maandsalaris volgens de cao Jeugdzorg tot € 4.700,00 afhankelijk van je kennis en ervaring. Een jaarcontract. Functioneer je goed? Dan zetten we deze om in een vast dienstverband. 25 vakantiedagen. 8% vakantiegeld. Een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris. Reiskostenvergoeding. 
 
Jij @ Timon?
Denk jij dat Timon de organisatie is die bij je past? Solliciteer dan op de vacature voor Senior Fondsenwerver. Wees er snel bij, want de vacature staat open tot 5 augustus 2019. De eerste sollicitatieronde vindt plaats in Zeist in week 2 en 3 van augustus.
Klik hier om te solliciteren.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items