Toon alles (2)

Ervaren Fondsenwerver Particuliere Donateurs bij de Hersenstichting

26 september 2018, 13:00
Ervaren Fondsenwerver Particuliere Donateurs bij de Hersenstichting
Ervaren Fondsenwerver Particuliere Donateurs bij de Hersenstichting
Functie: Ervaren Fondsenwerver Particuliere Donateurs
Organisatie: Hersenstichting
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 1 oktober
 
Voor onze afdeling Fondsenwerving & Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een
 
ervaren Fondsenwerver Particuliere Donateurs (32 uur)

Als fondsenwerver bij de Hersenstichting ben je de hoop van bijna 4 miljoen mensen met een hersenaandoening. Met het werven van fondsen en donateurs kunnen we meer onderzoek naar het voorkomen en genezen van hersenaandoeningen mogelijk maken. Zodat meer mensen een kans hebben op een toekomst met gezonde hersenen. 
 
Het team Fondsenwerving werft betrokkenheid en financiële steun onder het Nederlands publiek. Dankzij onze trouwe achterban van ruim 113.000 donateurs en 20.000 vrijwilligers kunnen wij het verschil maken voor mensen met een hersenaandoening. De Hersenstichting groeit snel en we werken hard aan het verder uitbouwen van onze achterban en de inkomstengroei door diverse (vernieuwende) fondsenwervende activiteiten.

Onze nieuwe collega werft particuliere donateurs door middel van kanalen als deur-aan-deur- en online werving, DRTV, telemarketing en door het ontwikkelen van projecten als een fondsenwervend event en sponsoracties. Je werkt binnen een team van professionele fondsenwervers dat intensief samenwerkt met interne inhoudelijk deskundigen.

Kraak jij graag je hersenen over:
·               ontwikkelen en uitzetten van beleid en strategische plannen ten aanzien van werving, behoud en upgrading van met name particuliere donateurs, onder meer door middel van deur-aan-deur- en online werving, DRTV en telemarketing;
·               initiëren en ontwikkelen van verschillende (vernieuwende) fondsenwervingsactiviteiten en events;
·               vertalen van relevante maatschappelijke en politieke trends en ontwikkelingen naar kansen en bedreigingen voor de organisatie;
·               vertalen van meerjarenbeleid naar concrete (jaar)plannen en begroting.
En ben jij dit?
·               Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau.
·               Je hebt kennis van en minimaal 5 jaar brede ervaring met fondsenwerving en/of marketing.
·               Je hebt bij voorkeur ervaring met deur-aan-deur en online werving, DRTV, telemarketing en het ontwikkelen van succesvolle fondsenwervende events.
·               Je krijgt energie van pionieren.
·               Je voelt je prettig in een klein team, bent flexibel en een echte teamspeler.
·               Je bent op je plek in een professionele organisatie in ontwikkeling.
·               Je bent creatief in het aandragen van originele oplossingen en ideeën. 
·               Je hebt cijfermatig inzicht.

Wij bieden jou:
Een afwisselende, uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie met enthousiaste collega’s! Het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring en ligt tussen €3.769 en €4.190 bruto per maand (op basis van 36 uur). De Hersenstichting heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.

Interesse?
Kun je niet wachten om je motivatie te schrijven, maar wil je nog wat meer weten over de functie? Neem dan bij voorkeur op vrijdagen tussen 9 en 10 uur contact op met Christel Sohier, Hoofd Fondsenwerving & Communicatie 06 – 30 99 53 54. 
 
Je motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 1 oktober as. sturen aan Mariska van den Berg, HR medewerker via vacature@hersenstichting.nl. o.v.v. ‘vacature ervaren Fondsenwerver’. De selectiegesprekken vinden plaats in week 42/43. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.

 
gerelateerde items